Colofon

ICTU is een onafhankelijke advies- en projectenorganisatie binnen de overheid. Wij werken vanuit de overtuiging dat ICT de overheid vooruit helpt bij maatschappelijke vraagstukken. U ontvangt dit digitale magazine als relatie van ICTU. Wilt u dit magazine niet meer ontvangen, stuur dan een e-mail naar relatiemanagement@ictu.nl.

Redactie

Dit online magazine van ICTU biedt informatie aan iedereen die geïnteresseerd is in een beter presterende overheid en de activiteiten die ICTU in dit kader ontplooit in opdracht van overheden.

In dit magazine worden ook bijdragen van derden geplaatst. Daarbij gaat het om blog- en opiniebijdragen. De visies en de meningen in die bijdragen van derden weerspiegelen niet die van ICTU, tenzij anders aangegeven.

Proclaimer

ICTU streeft ernaar dat de informatie in dit magazine volledig, actueel en goed toegankelijk is, en dat de informatie breed wordt gebruikt en hergebruikt.

ICTU sluit aan bij het Creative Commons initiatief. De informatie op deze site is beschikbaar onder de Creative Commons licentie BY-NC-SA 3.0.

Privacy

We hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van samenwerkenmetictu.nl. Informatie over bezoeken aan dit adres worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. Lees onze privacyverklaring.

Vragen?

Heeft u vragen over dit magazine of over ICTU? Stuur een e-mail aan relatiemanagement@ictu.nl of kijk op www.ictu.nl.