Van de directie: Anja Smorenburg over een nieuwe manier van werken

Nu we bijna alle coronamaatregelen loslaten, zoals het mondkapje en de anderhalve meter afstand, kunnen we elkaar weer gemakkelijker ontmoeten; voor een persoonlijk gesprek en een team- of projectbijeenkomst, of om er gewoon weer wat vaker uit zijn. Je laten inspireren door een creatieve sessie of spontane ontmoetingen op de werkvloer dragen bij aan de kwaliteit van ieders werk en werkplezier.

Natuurlijk zijn er veranderingen en zoeken we met elkaar naar manieren van werken die bij ons passen, waar eenieder zijn plek in weet te vinden en waar de verbondenheid met elkaar kan groeien. Een nieuwe, andere manier van werken met de faciliteiten die daarbij horen. Daarover blijven we ook met u als opdrachtgever in gesprek. De ICTU-collega’s passen zich uiteraard aan aan de regels en afspraken die gelden bij u op kantoor. Heeft u vragen over het werken bij ICTU? Neem dan gerust contact op met de opdrachtverantwoordelijke bij ICTU. 

In deze editie geven we u wederom inzicht in wat u van ons de komende tijd kunt verwachten. Opdrachtgever in de zorg Tim Postema blikt terug en vooruit op de uitdagingen waar hij samen met ICTU-collega’s met plezier aan werkt.

Tot zover en zeker tot ziens!

Anja Smorenburg
Anja Smorenburg

Directeur Bedrijfsvoering | ICTU